Menú del 5, 7, 8 y 9 de junio de 2023
Buñuelos de bacalao – Bunyols de bacallà
Ensalada con salmón ahumado a la mostaza – Amanida amb salmó fumat a la mostassa
Escalibada con anchoas – Escalivada amb anxoves
Vichyssoise con pincho de gambas - Vichyssoise amb pinxo de gambes
Judías verdes salteadas con jamón - Mongeta tendrá saltejada amb pernil
Ensalada de garbanzos con atún – Amanida de cigrons amb tonyina
Carpaccio de bacalao ahumado con tomate y olivada – Carpaci de bacallà fumat amb tomàquet i olivada
*****
Merluza crujiente con patatas fritas – Lluç cruixent amb patates fregides
Salmón a la mostaza – Salmó a la mostassa
Pie de cerdo braseado – Peu de porc brassejat
Entrecot de ternera a la parrilla – Entrecot de vedella a la graella
Rape a l´all-cremat (+8,80 € supl ) – Rap a l´ all-cremat (+ 8,80 € suplement)
Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar
Paella Parellada (+4,50 € de suplement)
******
Copa de crema con canela - Copa de crema amb canyella
Cheescake de chocolate – Cheescake de xocolata
Sorbete de limón – Sorbet de llimona
Tarta de queso - Pastís de formatge
Sandía o melón – Síndria o meló
Fresones con moscatel - Fresons amb moscatell
p.v.p.: 21,50 iva incluído
Incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)
Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia