AnclaAncla

Menú del 2 al 5 de Marzo


Ensalada de tomate Raf con atún y naranja – Amanida de tomàquet Raf amb tonyina i taronja

Alcachofas  con jamón – Carxofes amb pernil

Calçots rebozados con romesco Calçots arrebossats amb romescu

Mejillones con ajo y guindilla – Musclos a l´all i bitxo

Suquet de judías con almejas – Suquet de cloïses amb seques

  Crema de zanahoria y calabacín – Crema de carbassó i pastanaga

Escalivada con anchoas – Escalibada amb anxoves

*****

Bacalao de Cuaresma con espinacas y garbanzos – Bacallà de Quaresma amb espinacs i cigrons

Merluza crujiente con verduritas – Lluç cruixent amb verduretes

Tataki de salmón– Tataki de salmó

Canelones de merluza y gambas – Canelons de lluç i gambes

Confit de pato – Confit d´ànec

Fideos negros con sepia y calamar – Fideus negres  amb sípia i calamar

 Paella marinera (4,50 € de suplemento)


                                                                                                      ******

Flan de huevo o de café – Flam d´ou o de café

Copa de crema con canela – Copa de crema amb canyella

Tarta de queso – Pastís de formatge

Sorbete de limón – Sorbet de llimona

Bizcocho con chocolate y mermelada de naranja – Pastís amb xocolata i melmelada de taronja


p.v.p.: 17,50 iva incluído  


                        incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)                                                                         

Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia