AnclaAncla

Menú del 1 al 4 de Diciembre


Rovellons (suplement 3,50 €)

Calçots rebozados con romesco – Calçots arrebossats amb romescu

Crema de marisco – Crema de marisc

Ensalada de tomate Monterosa con cebolla y anchoas – Amanida de tomàquet Monterosa amb ceba i anxoves

Alcachofas salteadas con jamón ibérico- Carxofes saltejades amb pernil ibèric

Mejillones gallegos con ajo y guindilla – Musclos gallecs a l´all i bitxo

Suquet de judías con almejas – Suquet de cloïsses amb seques

Tostada de escalibada con queso de cabra _ Torrada d´escalivada amb formatge de cabra

*****

Merluza crujiente con verduritas – Lluç cruixent amb verduretes

Salmón a la mostaza – Salmó a la mostassa

Confit de pato a la naranja- Confit d´ànec a la taronja

Entrecot de ternera la Roquefort- Entrecot de vadella al Roquefort

Costillas de cordero a la parrilla- Costelles de xai a la graella (4,50 € suplement)

Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar

Paella Marinera (4,50 € de suplemento)

                                                                                      ******

  Pannacota de coco i mango

Flan de huevo o de café – Flam d´ou o de café

Copa de crema con canela – Copa de crema amb canyella

Sorbete de limón- Sorbet de llimona

Requesón con miel – Mel i mató

Plátano con chocolate caliente – Plàtan amb xocolata calenta


p.v.p.: 17,50 iva incluído  

 Incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa) 

 Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia