Menú diario de martes a viernes no festivos

 

 

Menú del 16 al 19 de abril del 2024

 

 Ensalada de salmón ahumado – Amanida de salmó fumat

Ensaladilla rusa con gambas – Amanida rusa amb gambes

Buñuelos de bacalao con ensalada – Bunyols de bacallà amb amanida

Croquetas de jamón y queso – Croquetes de pernil i formatge

Berenjena escalibada con sobrasada y queso – Esbergínia escalivada amb sobrasada i formatge

Tártar de salmón y  aguacate – Tàrtar de salmó i avocat

Suquet de judías con almejas – Suquet de cloïses amb seques

*****

Bacalao a la miel – Bacallà a la mel

Merluza a la bilbaína – Lluç a la bilbaína amb allets i guindilla

Entrecot de ternera laminado con salsa de anchoas– Entrecot de vedella laminat amb salsa d´anxoves

Butifarra con judías y padrones – Butifarra amb seques i padrons

Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar

Paella Marinera (+4,50 € de suplement)

Rape a l´all-cremat (+ 8,80 € suplement) – Rap a l´all-cremat (+ 8,80 € suplement)

     ******

Tarta de queso – Pastís de formatge

Flan de huevo – Flam d´ou

Sorbete de limón - Sorbet de llimona

Fresones con moscatel  - Fresons amb moscatell

Pastel de chocolate – Pastis de xocolata

Copa de crema con canela - Copa de crema amb canyella

 

p.v.p.: 22,50 iva incluído

 

 Incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)

Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia