Menú del 2 al 5 de Marzo
Ensalada de tomate Raf con atún y naranja – Amanida de tomàquet Raf amb tonyina i taronja
Alcachofas con jamón – Carxofes amb pernil
Calçots rebozados con romesco – Calçots arrebossats amb romescu
Mejillones con ajo y guindilla – Musclos a l´all i bitxo
Suquet de judías con almejas – Suquet de cloïses amb seques
Crema de zanahoria y calabacín – Crema de carbassó i pastanaga
Escalivada con anchoas – Escalibada amb anxoves
*****
Bacalao de Cuaresma con espinacas y garbanzos – Bacallà de Quaresma amb espinacs i cigrons
Merluza crujiente con verduritas – Lluç cruixent amb verduretes
Tataki de salmón– Tataki de salmó
Canelones de merluza y gambas – Canelons de lluç i gambes
Confit de pato – Confit d´ànec
Fideos negros con sepia y calamar – Fideus negres amb sípia i calamar
Paella marinera (4,50 € de suplemento)
******
Flan de huevo o de café – Flam d´ou o de café
Copa de crema con canela – Copa de crema amb canyella
Tarta de queso – Pastís de formatge
Sorbete de limón – Sorbet de llimona
Bizcocho con chocolate y mermelada de naranja – Pastís amb xocolata i melmelada de taronja
p.v.p.: 17,50 iva incluído
incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)
Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia