Menú diario de martes a viernes no festivos
Menú del 16 al 19 de abril del 2024
Ensalada de salmón ahumado – Amanida de salmó fumat
Ensaladilla rusa con gambas – Amanida rusa amb gambes
Buñuelos de bacalao con ensalada – Bunyols de bacallà amb amanida
Croquetas de jamón y queso – Croquetes de pernil i formatge
Berenjena escalibada con sobrasada y queso – Esbergínia escalivada amb sobrasada i formatge
Tártar de salmón y aguacate – Tàrtar de salmó i avocat
Suquet de judías con almejas – Suquet de cloïses amb seques
*****
Bacalao a la miel – Bacallà a la mel
Merluza a la bilbaína – Lluç a la bilbaína amb allets i guindilla
Entrecot de ternera laminado con salsa de anchoas– Entrecot de vedella laminat amb salsa d´anxoves
Butifarra con judías y padrones – Butifarra amb seques i padrons
Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar
Paella Marinera (+4,50 € de suplement)
Rape a l´all-cremat (+ 8,80 € suplement) – Rap a l´all-cremat (+ 8,80 € suplement)
******
Tarta de queso – Pastís de formatge
Flan de huevo – Flam d´ou
Sorbete de limón - Sorbet de llimona
Fresones con moscatel - Fresons amb moscatell
Pastel de chocolate – Pastis de xocolata
Copa de crema con canela - Copa de crema amb canyella
p.v.p.: 22,50 iva incluído
Incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)
Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia