Menú del 21 al 25 de septiembre

Mejillones all i bitxo– Musclos all i bitxo

Buñuelos de bacalao con ensalada- Bunyols de bacallá amb amanida

Escalibada con anchoas-Escalibada amb anxoves

Pastel de rape y gambas-Pastís de rap i gambes

Garbanzos estofados con pulpo-Cigrons estofats amb pop

Suquet de judías con almejas-Suquet de cloïsses amb seques

Vichysoisse de calabacín con crujiente de jamón-Vichysoisse de carbassó amb cruixent de pernil

***

Bacalao a la miel-Bacallà a la mel

Merluza a la vasca-lluç a la basca

Tataki de salmón-tataki de salmó

Sepia estofada con gambas- Sípia estoada amb gambes

Secreto ibérico con patatas y padrones- Secret ibèric amb patates i padrons

Fideuá con sepia y calamarFideuà amb sípia i calamar

Paella marinera.  (4,5 € de suplement

***

Tarta de quesoPastís de formatge

Coulant de chocolate-Coulant de xocolata

Sandía o melón Síndria o meló

Flan de huevo o de café-Flam d´ou o de café

Copa de crema con canelaCopa de crema amb canyella


p.v.p.: 17,50 iva incluído

incluye una ración de pan y una bebida (refresco, cerveza estrella, agua o copa de vino de la casa)

Consúltenos si tienen alguna alergia o intolerancia alimenticia


`